Отборът на SKADE спечели най-новия CS:GO турнир на A1 Gaming

...
Отборът на SKADE спечели най-новия CS:GO турнир на A1 Gaming
Коментари Харесай

SKADE с титла на King of the Hill и ще се бори за място на BLAST Premier: Fall Showdown

Отборът на SKADE завоюва най-новия CS:GO шампионат на A1 Gaming League King of the Hill, който единствен дава право на присъединяване на български отбори в квалификацията за BLAST Premier: Fall Showdown, с награден фонд 135 хиляди $.



Норвежката организация, съставлявана от български геймъри се наложи в полуфинала на King of the Hill над needDOCTOR с 2:1 победи в доста оспорван и завладяващ дуел. Първата борба сред двата състава бе на Inferno, където “niki1 ” и компания започнаха мощно, повеждайки с 5:2, само че мощен интервал за SKADE даде преимуществото на „ сините “ при промяната на функциите при 8:7. Те сполучливо затвориха картата с 16:11.

Втората карта от срещата бе Overpass, където геймърите от needDOCTOR бяха доста по-категорични и поведоха с 10:5 рунда на T-страна. След промяна на функциите те оставиха единствено още 2 рунда на противника си и всичко предстоеше да се реши на Mirage.

Там двата състава написаха една от златните страници в историята на българския CS:GO с героичен мач, който бе решен не след 1, не след 2, а след 3 продължения. Двете полувремена приключиха при резултат 10:5 за всеки от двата отбора, а извънредно равностойната борба продължи до 25:23 за SKADE. Денислав “dennyslaw ” Димитров приключи с 40 убийства на картата за SKADE, а Георги “SHiPZ ” Григоров добави още 36. Той бе и над всички въобще в мача със 76-62. Виктор “duplicate ” Митев, Димитър “mkay ” Карабелев и Иван ”Patrick ” Иванов от отсрещната страна бяха надлежно с 39, 36 и 34 на Mirage.

Първият полуфинален мач на King of the Hill опълчи Hatred (доскоро носещ името Endangered) против BNR. “mar ”, “POP0V ” и останалите в отбора на Hatred се постановиха с 2:1 след поврат (15:19 на Mirage, 16:11 на Overpass и 16:12 на Inferno).

Във финалната борба SKADE бе надалеч по-прецизен, като завоюва с 2:0, след 16:14 на Inferno и 16:6 на Ancient.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР