Отборът на сините се провали грандиозно в днешната вечерна резервация,

...
Отборът на сините се провали грандиозно в днешната вечерна резервация,
Коментари Харесай

Шеф Ангелов взе тежко решение

Отборът на сините се провали грандиозно в днешната вечерна резервация, което докара до още по-голямо разделяне в синята кухня. Кулинарното злополучие разочарова началник Ангелов, който беше подготвен да изгони всички участници със сини куртки.

Забавното караоке празненство даде приповдигнат старт на кулинарното шоу, а сини и червени бяха провокирани да покажат вокалните си благоприятни условия в борба за преимущество в идващото предизвикателство. Двата тима трябваше да тестват своята връзка и да сготвят по съвършен метод 5 от ястията от менюто на ресторанта. Битката завоюва тимът на алените, което ги изпрати на заслужена отмора в Русе. Там роднините на Мацоев се срещнаха с набедената за негова бъдеща брачна половинка от съотборниците му - Интернет сензацията Цветомира от Враца.

Докато алените се забавляваха и възнамеряваха бъдещата женитба, сините бяха изправени пред ново предизвикателство – мастър клас със международно известния испански готвач Франсиско Лоренцо. Иберийската кухня сътвори проблеми на Васил, който получи оранжева престилка и загуби и своята убеденост, съобщи NOVA.

Вечерната резервация се оказа повече от сполучлива за тима на алените, които надделяха без проблем сътрудниците си от синята кухня. Те издадоха всички поръчки, а гостите получиха и в допълнение шоу, с помощта на Станислав, който сервираше десертите разголен.

Потъващият транспортен съд при сините докара до невиждан процес на вечерта. Нямаше изпъден, само че всички сини участници изгубиха куртките си, а началник Ангелов разгласи тима за завършен. Какво ще се случи с номинираните ще стане ясно в идващия епизод на кулинарното шоу.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР