Отборът на Щутгарт победи Кьолн с 3:2 като гост в

...
Отборът на Щутгарт победи Кьолн с 3:2 като гост в
Коментари Харесай

Щутгарт посече Кьолн за 2 минути, записа четвърти пореден успех

Отборът на Щутгарт победи Кьолн с 3:2 като посетител в дуел от 25-ия кръг на Бундеслигата. Щутгарт записа четвърти следващ триумф в шампионата и към този момент заема деветото място във краткотрайното класиране с 33 точки.

Кьолн още веднъж позволи проваляне откакто удържа два мача без загуба в Бундеслигата и остава финален, 18-и в подреждането със 17 точки в актива си.

Двубоят започва добре за домакините, които откриха в 7-ата минута посредством Клаудио Писаро. Футболистите на Щутгарт търсеха способи да изравнят и в 14-ата минута Марио Гомес пропусна добра опция. В 26-ата Ерик Томи стреля рисково, само че прати топката вдясно от вратата на Кьолн.

Домакините отново вкараха топката в мрежата на противника в 38-ата минута, само че попадението на Юя Осако не бе зачетено след консултация със системата за видеоарбитраж - ВАР.

Щутгарт нанесе своя удар в края на първото полувреме. В 45-ата Марио Гомес осъществя отблизо разстояние за 1:1, а във втората минута на добавеното време още веднъж Гомес бе прецизен за 2:1, възползвайки се от неточност на вратаря на Кьолн.

В 57-ата минута гостите подпечатаха триумфа си с трети гол. Андреас Бек повиши на 3:1 за Щутгарт, а в 86-ата минута Милош Йоич оформи крайното 2:3, отбелязвайки второ попадение за Кьолн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР