Отборът на Шотландия победи Армения като гост с 4:1 в

...
Отборът на Шотландия победи Армения като гост с 4:1 в
Коментари Харесай

Шотландия и Молдова записаха победи в Лигата на нациите

Отборът на Шотландия победи Армения като посетител с 4:1 в дуел от група 1 на Лига В във футболния шампионат Лига на нациите. Успехът бе втори в групата за шотландците, които събраха 6 точки, колкото има и водачът Украйна. Тимът на Армения позволи трето проваляне от четирите срещи, които изигра досега и заема трето място във краткотрайното класиране с 3 точки.

Вахан Бичакчян откри резултата за домакините в шестата минута на дуела, а Стюарт Армстронг изравни за гостите в 14-ата. Пак той повиши на 2:1 за Шотландия в първата минута на добавеното време на първата част. Малко преди този момент Арман Ованесян получи два жълти картона в границите на секунди в 44-ата минута и бе изпъден с червен картон, оставяйки състава на Армения с човек по-малко.
 Български ВАР-екип дебютира в мачове на национални тимове довечера
Български ВАР-екип дебютира в мачове на национални тимове довечера

До момента Ивайло Стоянов е бил видео-асистент арбитър само на мачове от клубните шампионати, само че не и на национални тимове

Джон Макгин осъществя за 3:1 за Шотландия в 50-ата минута, а три по-късно Че Адамс оформи крайното 4:1. Националният отбор на Армения приключи с 9 футболисти откакто Камо Ованесян получи пряк червен картон в добавеното време на мача.

Тимът на Молдова реализира домашен триумф над Андора с 2:1 в среща от група 1 от Лига D в шампионата Лигата на нациите. С втората си победа Молдова събра 7 точки на второто място във краткотрайното класиране, като водач е Латвия с 9 точки. Андора записа второ проваляне и остава с 4 точки.

За домакините са разписаха Михаил Каймаков от дузпа в 26-ата минута и Йон Николаеску в 50-ата също от дузпа. Марсио Виейра бе прецизен за гостите от Андора в четвъртата минута на добавеното време на първата част, когато направи резултата 1:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР