Отборът на Шкупи от Северна Македония почти сигурно ще бъде

...
Отборът на Шкупи от Северна Македония почти сигурно ще бъде
Коментари Харесай

Северномакедонският Шкупи удари Хегелман с 5:0 и ще играе с Левски в Лигата на конференциите

Отборът на Шкупи от Северна Македония съвсем несъмнено ще бъде първият противник на Левски в шампионата Лига на конференциите през това лято, откакто разруши с 5:0 като посетител литовския Хегелман в първия дуел сред двата отбора от откриващия прелиминарен кръг в третия по мощ европейски клубен шампионат.

На стадиона в Каунас, на който преди месец българския народен тим направи 1:1 против Литва, западните ни съседи имаха цялостен надзор в мача против четвъртия от литовкското състезание през предходната година и поведоха още в 11-ата минута посредством ямайския нападател Реналдо Сифъс.

В 23-ата минута бразилецът Кевен удвои задатъка на своя отбор преди още веднъж Сифъс да направи резултата 3:0 в добавеното време на първата част.

След почивката голмайсторът от Ямайка продължи да бележи, като се разписа още на два пъти, с цел да оформи крайното 5:0.

Този резултат на процедура прави реванша в Северна Македония идващия четвъртък (20 юли) протоколен, като тимът на Шкупи към този момент може да насочи вниманието си към сбълсъците с Левски, които ще се проведат на 27 юли и 3 август.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР