Отборът на Шефилд Юнайтед записа комфортна победа с 2:0 като

...
Отборът на Шефилд Юнайтед записа комфортна победа с 2:0 като
Коментари Харесай

Шефилд Юнайтед не се затрудни като гост на Питърбро

Отборът на Шефилд Юнайтед записа удобна победа с 2:0 като посетител на Питърбро Юнайтед в дуел от 29-ия кръг в Чемпиъншип.

„ Остриетата “ бяха по-добрия отбор на терена през целия дуел и имаха положения за още попадения. Най-чистата обстановка през първото полувреме беше в 25-ата минута, когато рисков удар на Били Шарп беше избит от вратаря на домакините Свен Андреас Бенда.

Гостите поведоха в 54-ата минута, когато Оливър Норууд бе открит в наказателното поле, който игра с топката, получи се рикошет в състезател на Питърбро, след което се озова в Шарп. Нападателят нанесе прекрасен удар с десния крайник и откри долния ляв ъгъл на Бенда – 0:1.

Второто попадение падна в 81-ата минута. След центриране от корнер на далечната греда топката беше свалена от Крис Башам в дребния пеналт, където се отклони от крайници на нападателят домакините Калъм Мортон и попадна във вратата за крайното 0:2.

С нози триумф Шефилд събра 39 актив и се настани на 11-ата позиция, до момента в който Питърбро остава в рисковата зона, на 22-о място, с 20 точки и на две от избавителната зона.

Billy Sharp's record breaking goal seals all three points for the Blades!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР