Отборът на Шефилд Юнайтед разби Челси с 3:0 в домакински

...
Отборът на Шефилд Юнайтед разби Челси с 3:0 в домакински
Коментари Харесай

Амбициите на Челси за топ 4 са напът да се сгромолясат след тежка рана от остриетата

Отборът на Шефилд Юнайтед разруши Челси с 3:0 в домашен дуел от 35-ия кръг на Висшата лига. Два от головете на "остриетата " са дело на Дейвид МакГолдрик, а с едно попадение се регистрира и Оливър МакБърни.

Двубоят започва умерено, а първата нелоша опция бе на сметката на "сините ". В 7-ата минута Рийс Джеймс центрира към Кристиан Пулишич, за който обаче бе мъчно да овладее паса и изпрати топката високо над напречната греда.

Десетина минути по-късно резултатът на "Брамал Лейн " бе открит. Дейвид МакГолдрик реагира бързо след рикошет в наказателното поле на Челси и мигновено заби топката в мрежата на Кепа, отбелязвайки своя първи гол за сезона.

"Сините " не се уплашиха от попадението и продължиха да командват протичащото се на терена, само че домакините забиха второ попадение, с което усложниха задачата на Челси още повече.

В 33-ата минута Енда Стивънс центрира към Оливър МакБърни, който бе тотално зарязан от "синята " защита. МакБърни се извиси високо и с прелестен удар с глава изпрати топката в мрежата на испанския пазач на Челси.

В края на първата част Рийс Джеймс опита да върне тима си в дуела, само че Дийн Хендерсън внимаваше и отрази удара.
link1 " >  Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР