Отборът на Севиля записа ново поражение в Примера, след като

...
Отборът на Севиля записа ново поражение в Примера, след като
Коментари Харесай

Севиля на Монтела е в отчайваща серия

Отборът на Севиля записа ново проваляне в Примера, откакто отстъпи с 0:1 при гостуването си на Алавес в мач от 19-ия кръг. Ману Гарсия се разписа в 52-ата минута за наслада на публиката на “Мендисороса”. Андалуският отбор, воден от новия си ментор Винченцо Монтела, има едвам една точка от последните си срещи в Ла Лига. Ако бяха победили, " бяло-червените " щяха да се изравнят с Реал Мадрид.

През първата част срещата беше отворена с доста неточности в средата на терена. Гостите от “Рамон Санчес Писхуан” имаха една доста добра опция. Фернандо Пачеко мазета удар на Евер Банега още в четвъртата минута. Момчетата на Абелардо Фернандес играеха със сърце и разчитаха най-вече на центрирания - без триумф.

В 52-ата минута Мунир Ел Хадади подаде към Ману Алехандро Гарсия, който вкара красиво попадение. Тимът на Винченцо Монтела потегли напред в търсене на изравнителен гол. В 63-ата минута Хесус Навас центрира към Нолито, който за мъничко не насочи в очертанията на вратата. Три минути по-късно новото попълнение на баските Джон Гуидети пропусна да удвои, пращайки кълбото доста покрай гредата.

В 81-ата Нолито изпусна превъзходна опция от осем метра. След центриране отдясно той засече топката, стреляйки ниско към левия ъгъл на Пачеко - леко настрана. В 84-ата домакините останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Рубен Дуарте за неспортсменско държание. В 85-ата Висам Бен Йедер завъртя атрактивно топката, само че я прати от външната страна на мрежата.

В последна сметка севилци изгубиха и остават на шесто място в подреждането. С триумфа отборът от Витория за първи път съумя да се измъкне от зоната на изпадащите.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 19 кръг, неделя 14 януари  Алавес 1:0краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР