Отборът на Севиля продължава с отличното си представяне от началото

...
Отборът на Севиля продължава с отличното си представяне от началото
Коментари Харесай

Хесус Навас донесе четвърта поредна победа на Севиля с уникален гол

Отборът на Севиля продължава с отличното си показване от началото на сезона в Примера дивисион. Днес отборът на Едуардо Берицо записа сложна, само че скъпа победа с 1:0 в семейството си на Лас Палмас от 5-ия кръг. Автор на победния гол бе Хесус Навас в 83-ата минута с неповторимо попадение. Така домакините записаха четвърта поредна победа и си върнаха второто място в класирането. Това пък бе мач номер 400 за Навас за Севиля и негов първи гол за отбора от 5 години насам.

Севиля бе по-активният отбор в мача, само че Висам Бен Йедер се регистрира с няколко съществени пропуща, а Хоакин Корея и Габриел Меркадо също обстрелваха вратата на гостите, само че без триумф.

Така изглеждаше, че мачът ще приключи без победител, само че в 83-ата минута Хесус Навас вкара неповторим гол, с който донесе триумфа на своя отбор. Той получи отдясно и с нещо приблизително сред центриране и удар прати топката неспасяемо във вратата.

С тази победа Севиля събра актив от 13 точки и изостава единствено на 2 от водача Барселона. Лас Палмас пък се намира на 12-ото място с 6 извоювани точки.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 5 кръг, сряда 20 септември  Севиля 1:0краен резулат  Лас Палмас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР