Отборът на Севиля надви с 2:1 гостуващия Селта в среща

...
Отборът на Севиля надви с 2:1 гостуващия Селта в среща
Коментари Харесай

Севиля обърна Селта в атрактивен сблъсък

Отборът на Севиля надделя с 2:1 гостуващия Селта в среща от 12-ия кръг на Примера дивисион. Момчетата от Виго първи вкараха посредством Максимилиано Гомес (13), само че попадения на Луис Муриел (36) и Нолито (48) оформиха обрата на " Рамон Санчес Писхуан ". Срещата беше изпъстрена с много голови положения и пред двете порти. След триумфа " бяло-червените " се приближиха единствено на точка от Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, които излизат в двубой между тях.

В третата минута Франко Васкес не съумя да предолее излезлия напред Рубен Бланко. В 13-ата гостите от " Балаидос " откриха резултата. Пионе Систо центрира от статично състояние към точката на дузпата, където Максимилиано Гомес означи с глава. Вратарят Давид Сория можеше да се намеси по-добре. В 20-ата Васкес стреля от въздуха мъничко над гредата след центриране на Серхио Ескудеро. В 22-ата Даниел Вас центрира, а Гомес пропусна самичък от пет метра с глава. В 29-ата съдията видя игра с ръка на Систо и не зачете гол на " небесносините ". В 36-ата андалуският отбор изравни посредством Луис Муриел, който завоюва борбата на първа греда с Джонатан Кастро - Джони - 1:1.

Три минути след началото на втората част момчетата на Едуардо Берицо поведоха. Нолито се разписа след страховит рейд на Пабло Сарабия и удар с глава на някогашния футболист на Селта. В 54-ата Пабло Ернандес направи огромен пропуск, шутирайки над гредата. В 61-ата претенциите за дузпа на гостите от Виго не бяха почетени. В 75-ата Сория избави след прекрасен удар с глава на Густаво Кабрал. Минута по-късно стрелецът на галиския отбор - Макси, още веднъж беше самичък пред гола и отново пропусна.
Примера дивисион 12 кръг, събота 18 ноември  Севиля 2:1краен резулат  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР