Отборът на Севиля надви с 2:0 Малага в мач от

...
Отборът на Севиля надви с 2:0 Малага в мач от
Коментари Харесай

Севиля не сбърка в андалуска схватка

Отборът на Севиля надделя с 2:0 Малага в мач от седмия кръг на Ла Лига. Андалуският конфликт беше извоюван с два гола в границите на една минута (69 и 70) след точни удари на Евер Банега (от дузпа) и Луис Муриел. Като цяло момчетата на Едуардо Берицо бяха по-силно и справедливо взеха трите точки. С триумфа севилци краткотрайно изпревариха Атлетико Мадрид за второто място в таблицата.

Срещата започва със солидна домакинска доминация. В 16-ата минута Муриел шутира доста покрай задачата. В средата на полувремето съдията краткотрайно спря играта поради жегата в андалуската столица (31 градуса по Целзий). В 31-ата Франко Васкес стреля с глава над гредата. В 42-ата бранителят Габриел Меркадо направи добър пробив и насочи страховит удар, като топката профуча около гредата.



След почивката натискът на “бяло-червените” даде резултат и интригата изчезна с два гола в границите на две минути. В 69-ата Евер Банега означи от дузпа след нарушаване на Роберто Росалес против Хоакин Корея. В 70-ата Луис Муриел беше изведен против вратаря и промуши топката сред неговите крайници за 2:0.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 7 кръг, събота 30 септември  Севиля 2:0краен резулат  Малага
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР