Отборът на Севиля надигра като гост Лас Палмас с 2:1

...
Отборът на Севиля надигра като гост Лас Палмас с 2:1
Коментари Харесай

Севиля загря за Ман Юнайтед с успех на Канарските острови

Отборът на Севиля надигра като посетител Лас Палмас с 2:1 в мач от 24-ия кръг на испанското състезание, игран на стадион " Гран Канария ". Висам Бен Йедер (35) и Пабло Сарабия (50) се разписа за отбора на Винченцо Монтела. Джонатан Калери върна гол от дузпа в 82-ата минута. “Бяло-червените” андалусци се изкачиха на петото място и добиха убеденост преди първия двубой с Манчестър Юнайтед в сряда вечер.

Първият голов късмет се появи в четвъртата минута: Гуидо Писаро подаде към Бен Йедер, който не беше акуратен самичък против Леандро Чичисола. Гостите от “Рамон Санчес Писхуан” играеха по-активно и справедливо стигнаха до гол преднина. В 35-ата Пабло Сарабия проби отдясно, шутира по диагонала, вратарят отклони топката, само че тя се озова в краката на Бен Йедер, който откри мрежата от два метра - 0:1.

В 50-ата минута севилци осъществиха второ попадение. Франко Васкес върна топката обратно и непокритият Сарабия прати кълбото в мрежата - 0:2. Домакините не успяваха да основат заплаха пред вратаря Серхио Рико и изглеждаха примирени с провалянето. В 65-ата Чичисола избави след удар на Стеван Нзонзи. В 81-ата Лаюн спъна Ален Халилович и съдията назначи дузпа за канарския отбор. Джонатан Калери не сбърка от 11-те метра. До края Севиля съумя да задържи преднината си.

В сряда вечер на " Санчес Писхуан " идва Ман Юнайтед за първи 1/8-финал в Шампионската лига.
Примера дивисион 24 кръг, събота 17 февруари  Лас Палмас 1:2краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР