Отборът на Септември (София) загуби с 1:2 от Фарул (Констанца)

...
Отборът на Септември (София) загуби с 1:2 от Фарул (Констанца)
Коментари Харесай

Божинов поигра 30 минути при загуба на Септември

Отборът на Септември (София) загуби с 1:2 от Фарул (Констанца) в контролна среща от подготвителния лагер на отбора в Турция. Мачът се организира под непрекъснат дъжд и мощен вятър. Цезар Гергичано (80) изведе румънците напред, а Бадуил Канда (84) удвои. Владимир Николов (88) върна едно попадение за септемврийци след тъкмо осъществяване на дузпа.

Първото полувреме не предложи атакуващ футбол. Събитията на терена бяха повлияни от мощния вятър, а по-късно и последвалия проливен дъжд, който затрудни двата отбора при построяването на офанзиви към противниковата врата. Футболистите на Фарул (Констанца) като че ли бяха по-активни и на няколко пъти пробваха за изненадат Валентин Галев. Така двата отбора се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

В 61-ата минута в игра се появи Валери Божинов. Пет минути по-късно нападателят можеше да даде преднина на столичани, само че ударът му с глава мина около дясната греда. При една от дребното си смислени офанзиви футболистите на Фарул поведоха в резултата. Това се случи в 80-ата минута, в която Цезар Гергичано съумя да засече с гърди центриране отдясно. Четири минути по-късно Бадуил Канда означи втори гол във вратата на Септември, останал очи в очи със стража на столичани. В 88-ата минута отборът на Милен Радуканов получи правото да извърши дузпа за нарушаване в наказателното поле. Зад топката застана Владимир Николов, който невъзмутимо прави топката в центъра на вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР