Отборът на Септември (София) изигра първата си контролна среща в

...
Отборът на Септември (София) изигра първата си контролна среща в
Коментари Харесай

Септември започна с реми контролите си в Турция, Валери Божинов игра за столичани

Отборът на Септември (София) изигра първата си контролна среща в Турция против унгарския Ниредхаза Спартакус. Срещата приключи с тъждество 0:0, като играчите на Милен Радуканов диктуваха протичащото се на терена. Чистите положения през двете полувремена не бяха доста, като най-чистото за " септемврийци " пристигна след изстрел на 16-годишния Симеон Александров, който срещна напречната града на противниковата врата.

Участие в срещата не взеха Румен Сандев, Александър Башлиев и Васил Попов, които страдат от леки травми. Към отборът се причисли и новото попълнение - Абоубакар Карамоко, който идва от Малага, както и завърналият се от Левски - Асен Чандъров. В дуела се включиха и Валери Божинов, Далибор Костовски и Жозе Паскуал, които се приготвят с тима на Септември.
 От Септември потвърдиха всичките си контроли в Турция
От Септември потвърдиха всичките си контроли в Турция

Вижте програмата на срещите

Старши треньорът заложи на стартов състав - Филип Димитров, Иван Стоянов, Стилян Николов - капитан, Мариян Иванов, Абулбакар Карамоко, Александър Тодоров, Асен Чандъров, Стефан Гаврилов, Иван Тилев, Георги Русев и Валери Божинов. В началото на втората част в игра се появиха Валентин Галев, Борис Галчев, Юлиян Попев, Жосе Паскуал, Спас Георгиев, Павел Петков и Преслав Йорданов, а по-късно влязоха и Далибор Костовски, Симеон Александров и Кристиян Тасков.

Срещата мина най-вече с борба в средата на терена. През първата част символичните домакини от Унгария за малко да пратят топката в личната си врата след осъществяване на Георги Русев. " Септемврийци " направляваха събитията на терена, като в 80-ата минута Симеон Александров удари гредата. В края на срещата пък Валентин Галев се намеси чудесно и резервира равенството в срещата, след неточност в средата на терена.

Следващата контрола на Септември е против Рипенсия (Тимишоара) на 29.01.2020г.
 Валери Божинов отпътува за Турция със Септември
Валери Божинов отпътува за Турция със Септември

Бандаловски остава в София
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР