Отборът на Септември (Симитли) започна днес подготовка за пролетния дял

...
Отборът на Септември (Симитли) започна днес подготовка за пролетния дял
Коментари Харесай

Септември почна с 21 футболисти и водосвет

Отборът на Септември (Симитли) стартира през днешния ден подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата подготовка за годината на новия стадион красавец в Симитли общо 21 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи обичайния водосвет. Първото занятие почете и кметът Апостол Апостолов.

От Септември си потеглиха вратарят Пангев и полевите футболисти Николай Стоилков, Божидар Станчев, Смаил Креболиев и Даниел Гогов. С изключение на вратаря всички други са освободени от тима, някои от които и поради огромни финансови искания. Кметът Апостолов бе безапелационен че за тях Септември е затворена страница. В тима се завърнаха Илиая Христов от Миньор Перник и Кирил Домозетски от Пирин Разлог. Ново име е и голмайсторът Георги Славков -Рууни от Германея.

" Единствено Пангев постъпи мъжки. Другите първо би трябвало да си помислят къде играят и какви финанси желаят. Ще обиграваме напролет млади момчета от нашата школа и през идващия сезон ще нападаме професионалния футбол. Внасяме план и започваме построяването и на хотел за към 50 места на нашия стадион. По този метод от идната година и тимове от родния ни футболен хайлайф ще могат да се приготвят в Симитли ", разяснява градоначалникът.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР