Отборът на Септември обяви официално, че четирима футболисти и един

...
Отборът на Септември обяви официално, че четирима футболисти и един
Коментари Харесай

Още един български клуб е поразен от COVID-19, отборът спря с тренировките

Отборът на Септември разгласи публично, че четирима футболисти и един треньор в състава са дали позитивни проби за COVID-19 след последната серия от направени проби. Това са Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов и Владимир Николов, както и треноьрът на вратарите Христо Николов.

От клуба обявиха, че подготвителният развой се приключва краткотрайно, а през утрешния ден ще бъдат осъществени нови проби на целия тим.

" Във връзка извършени PCR проби в представителния тим на СептемвриСофия на дата 24.07.2020г., Ви осведомяваме, че 4 футболисти - Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов и треньорът на вратарите Христо Николов бяха диагностицирани с позитивен резултат за Covid - 19.

Тренировъчния развой е преустановен до второ разпореждане, горепосочените са сложени под карантина, а на следващия ден - 27.07.2020г. ще бъдат направени втори проби на всички играчи, спортно - механически щаб и чиновници.

Пожелаваме бързо възобновяване на момчетата, като още един път се разгласяваме за строго съблюдаване на ограниченията за сигурност, съзнание и по - постоянно осъществяване на проби, за предотвратяване както на самите нас, по този начин и на фамилиите и околните на играчи и чиновници! ", написаха от клуба във " Facebook ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР