Отборът на Селта надви с 3:1 гостуващия Гранада и взе

...
Отборът на Селта надви с 3:1 гостуващия Гранада и взе
Коментари Харесай

Селта най-сетне отново спечели

Отборът на Селта надделя с 3:1 гостуващия Гранада и взе скъпа победа в битката си за изплъзване от дъното в Ла Лига. Това беше едвам втори триумф за „ небесносините “ през сезона, като първият стана факт във втория кръг.

Първото полувреме на „ Балаидос “ беше атрактивно. Домакините преобладаваха, само че не съумяха да вземат голова преднина за втората част. В 25-ата минута гостите от „ Лос Карменес “ откриха резултата след дълга топка за Луис Суарес и брилянтен удар против излезлия напред вратар Рубен Бланко. „ Небесносините “ изравниха бързо – след стотина секунди Нолито се хвърли на шпагат и направи 1:1.

През втората част Селта продължи да натиска, само че и да изпуска положения. В 57-ата минута Санти Мина не приключи тъкмо след подаване от Уго Майо. В 63-ата Тапия би над гредата. В 71-ата пристигна ред на Нолито да направи пропуск. В 82-ата въпреки всичко домакините стигнаха до втори гол. Яго Аспас свърши доста работа със своя рейд и пусна топката обратно за Мигел Баеса. В 85-ата Фран Белтран вкара за 3:1.


Ла Лига 11 кръг, неделя 29 ноември  Селта 3:1краен резулат  Гранада
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР