Отборът на Селта и шампионът Реал Мадрид играят при резултат

...
Отборът на Селта и шампионът Реал Мадрид играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Селта - Реал Мадрид 1:4, Азар изпусна дузпа

Отборът на Селта и първенецът Реал Мадрид играят при резултат 1:4 в дуел от втори кръг на испанската Ла Лига. Карим Бензема и Яго Аспас осъществиха дузпи, а Лука Модрич даде преднина на "лос бланкос " с доста хубав гол тъкмо преди почивката. Винисиус пък направи 3:1 за "кралете " в 56-ата минута, а Валверде наниза четвъртия гол във вратата на Маркесин.

Дуелът на "Мунисипал де Балаидос " започва в 23:00 часа.

Тук на Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела във Виго.

След динамични, само че не и изключително пъстри с положения първи 10 минути, състезател на Селта игра с ръка в наказателното си поле и основният рефер Хесус Хил Мансано сподели бялата точка.

Звездата на "лос меренгес " Карим Бензема застана зад топката и осъществя без проблеми против Агустин Маркесин.

9️⃣ no falla... ¡Vaya sorpresa!
— Real Madrid C.F. (@realmadrid)
Преднината на Реал се задържа едвам десетина минути. Тогава неумела интервенция на Милитао докара до още една дузпа в срещата, само че този път за домакините от Виго.

Най-опитният в състава на Селта- Яго Аспас, застана зад топката и макар че Куртоа уцели ъгъла, не съумя да отрази удара на левичаря.

⚽️ 22' | 1-1 | ¡GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEL CELTA!
— RC Celta (@RCCelta)
Пет минути преди почивката Бензема бе изведен на добра позиция. Ударът на французина обаче спря в тялото на защитник. Играчите на Анчелоти още веднъж желаеха дузпа, само че този път нямаха никакви учредения. Секунди по-късно мадридчани още веднъж поведоха след неповторимо осъществяване на Лука Модрич.

Хърватският полузащитник получи топката на известно разстояние от наказателното поле, напредна, преодоля защитник и с удар от отдалеченост не остави шансове на Маркесин.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР