Отборът на Сасуоло разгроми Фиорентина като гост с 3:1 в

...
Отборът на Сасуоло разгроми Фиорентина като гост с 3:1 в
Коментари Харесай

Сасуоло унижи Фиорентина на Артемио Франки

Отборът на Сасуоло разгроми Фиорентина като посетител с 3:1 в дуел от 29-ия кръг на Серия А. Мачът опълчи " съседи " в средата на таблицата във краткотрайното класиране и нямаше необикновен залог.

Това обаче не оправдава " виолетовите ", които нямат победа след подновяването на сезона. Сасуоло също стигна до първи триумф след двете зрелищни ремита с Интер и Верона, приключили 3:3.Резултатът откри Грегоар Дефрел, който играе в Сасуоло като предан чартърен от Рома.

Французинът се разписа от дузпа в 24-ата минута. В 35-ата той удвои задатъка на Сасуоло, откакто получи топката някъде към точката за осъществяване на дузпа и без съмнение я прати в мрежата с удар с десния крайник.
 Президентът на Фиорентина прикани за смяна на метода на потребление на ВАР
В 61-ата минута турският защитник на Сасуоло Мерт Мюлдур направи резултата типичен, откакто се възползва от разсеяна игра на защитата на Фиорентина.

Домакините въпреки всичко стигнаха до почетен гол в края, когато влезлият като запаса Патрик Кутроне порази вратата на Джанлука Пеголо.

С успеха Сасуоло се утвърди на 12-ото място с 37 точки, до момента в който Фиорентина е една позиция по-надолу с 31. Лидер е Ювентус със 72.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Серия А 29 кръг, сряда 1 юли  Фиорентина 1:3краен резулат  Сасуоло

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР