Отборът на САЩ победи с 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) Германия

...
Отборът на САЩ победи с 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) Германия
Коментари Харесай

САЩ отнесе Германия с 3:1 на Световното по хокей на лед и излезе начело в група А

Отборът на Съединени американски щати победи с 3:1 (1:1, 0:0, 2:0) Германия в среща от група А на Световното състезание по хокей на лед и оглави потока с 14 точки. Дилън Ларкин вкара за 2:1 в средата на третата част, което се оказа и решителното попадение.

Джак Айхел оформи крайното 3:1 в края на мача, а Кори Шнайдер беше постоянен на вратата. Янките паднаха 1:4 на старта на шампионата от домакина Словакия, само че по-късно записва единствено победи.

Германците, които са на 4-о място в групата, откриха резултата посредством Фредерик Тифелс, а Джеймс ван Риймсдайк изравни също през първата третина. Американците приключват мачовете си в групата във вторник с Канада. По-късно през днешния ден в същия поток играят Франция и Финландия.

Четирите тима от тази група, които са се класирали за четвъртфиналите към този момент са ясни, само че ще би трябвало да дефинират точното нареждане в последния ден. След Съединени американски щати се подреждат Финландия с 13, а Канада и Германия имат по 12. Домакините от Словакия към този момент отпаднаха.

В група В Чехия разгроми Австрия с 8:0 (2:0, 3:0, 3:0), като Михал Репик вкара два гола, а още шестима състезатели прибавиха по 1.

С успеха чехите събраха 15 точки и се изравниха с водача Русия. По 12 имат Швейцария и Швеция, която ще би трябвало да си резервира мястото пред кандидата Латвия, който е с 6 и се нуждае от две победи в последните си два мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР