Отборът на Сърбия започна по успешен начин участието си на

...
Отборът на Сърбия започна по успешен начин участието си на
Коментари Харесай

Шедьовър на Коларов донесе победен старт на Сърбия


Отборът на Сърбия стартира по сполучлив метод присъединяване си на Световното състезание в Русия, откакто победи Коста Рика с 1:0 в първия си мач от група Е на конкуренцията.

Сърбите преобладаваха през по-голямата част от дуела, само че направиха няколко фрапантни пропуща в нахлуване, които можеха да им костват успеха. Централният нападател на "плавите" Александър Митрович на няколко пъти пропусна от комфортна позиция, а Филип Костич също не съумя да означи от комфортна позиция през втората част. Все отново сърбите стигнаха до трите точки, с помощта на съвършен изстрел на Александър Коларов от свободен удар в 57-та минута, който не остави никакви шансове на Кейлор Навас. До края костариканците не съумяха да отговорят и по този метод стартираха Мондиал 2018 със загуба, откакто на Световното състезание преди четири години не изгубиха нито един път в пет мача.

В идващия си мач от груповата фаза Сърбия среща Швейцария, а Коста Рика се изправя против един от любимците за купата Бразилия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР