Отборът на Съндърланд направи нулево равенство при реванша в полуфиналите

...
Отборът на Съндърланд направи нулево равенство при реванша в полуфиналите
Коментари Харесай

Лудост – фен нарита и удари футболист на Съндърланд

Отборът на Съндърланд направи нулево тъждество при реванша в полуфиналите от плейофите в Лига 1 против Порстмут. Този хикс на процедура прати „ черните котки” към финала за класиране в Чемпиъншип, откакто завоюваха триумф в първия дуел с 1:0 над южняците, само че срещата видя особен миг по-късно повече от час игра.

Срамната случа се развихри с присъединяване на крайния барнител на Съндърланд Люк О’Ниън, който удостовери след края на мача, че е атакуван от почитател на домакинския отбор. Телевизионните камери снимаха по какъв начин О’Ниън се катурна през рекламните пана и падна в трибуните на „ Фратън Парк”, където бяха настанени почитателите на Портсмут. Не се видя какво тъкмо стана зад рекламните пана, въпреки един от почитателите на Помпи яростно да крещеше и замахваше към бранителя на „ черните котки”.

Съндърланд на 90 минути от промоцията в Чемпиъншип

„ Имаше удари към мен и това ме разгневи. Полицията ме попита след края на мача дали желая да повдигна обвиняване, само че това е футболът. Не ме е наранил, само че мисля, че в края на краищата би трябвало да е задържан и да получи съответното наказване. Случилото се е случило и се надявам органите на реда да вземат съответните мерки”, показа О’Ниън след края на срещата.

Все отново О’Ниън се отдръпна от случая, само че съотборникът му Лийт Кетърмол бе забъркан в още по-разгорещен диалог с мъжа, който бе изведен по-късно от стюардите и полицията. Портсмут пък е почнал следствие и се чака да издадат доживотна възбрана за посещаване на мачовете на съответния последовател, в случай че бъде приет за отговорен.

Ниските дивизии в Англия бележат рекордна посещаемост

Полицията в Хемпшир пък е влезнала в съблекалнята на гостите след мача, с цел да попита О’Ниън дали желае да предяви иск към фена.

„ Попитах четвъртия арбитър и той ми сподели, че като че ли един почитател го е блъснал с ръка. Не мисля да върша вести от тази история, защото дойдохме тук да продължим към финала и го сторихме. Радвам се, за което. Това е подобаващ футболен стадион и един глупак не трябва да опетнява всички почитатели на Портсмут”, пък показа мениджърът на Съндърланд Джак Рос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР