Отборът на Румъния надделя с минималното 1:0 при гостуването си

...
Отборът на Румъния надделя с минималното 1:0 при гостуването си
Коментари Харесай

Румъния спечели гостуването си на Черна гора, но не и групата за радост на България

Отборът на Румъния надви с минималното 1:0 при гостуването си на Черна гора в последна среща от група 4 на дивизия “С” от Лигата на нациите. Единственото попадение в мача означи Георге Тукудеан в 44-ата минута. Клаудиу Кешерю и Козмин Моци от Лудогорец бяха титуляри за северните ни съседи, като нападателят беше сменен в 88-ата минута, а бранителят изигра цялостен мач.

Гостите бяха по-добрият тим на терена и справедливо се поздравиха с трите точки след гол на Тукудеан минута преди края на първата част. През второто полувреме Марко Янкович от състава на домакините изпусна дузпа в 72-ата минута, свирена за фаул на Александру Чипчиу.

Победата обаче се оказа незадоволителна за Румъния в борбата за първо място в групата. Тя беше извоювана от Сърбия с 14 точки, с две повече от румънците. Това се оказа наред за България, която по този метод ще попадне в трета урна в идния чоп за евроквалификациите. Иначе, трети в групата остана Черна гора със 7 пункта, а последният Литва не завоюва нито един. Лига на нациите 6 кръг, вторник 20 ноември  Черна гора 0:1краен резулат  Румъния
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР