Отборът на Рома загуби от Аталанта с 1:2 в двубой

...
Отборът на Рома загуби от Аталанта с 1:2 в двубой
Коментари Харесай

Рома сгафи у дома срещу 10 от Аталанта

Отборът на Рома загуби от Аталанта с 1:2 в дуел от 20-ия кръг на италианската Серия А. Рома позволи четвърта загуба в шампионата и общо четвърти следващ мач без победа във всички шампионати. Рома остана на пето място във краткотрайното класиране с 39 точки. Аталанта пък се изкачи до седмата позиция с 30 точки.

Лидер в Италия е отборът на Наполи с 51 точки.

Гостите поведоха с 2:0 до 19-ата минута, а цялото второ полувреме играха с човек по-малко, само че Рома съумя да върна единствено едно попадение.

Футболистите на Рома можеха първи да открият резултата, само че в 12-ата минута Етрит Бериша избави удар на Етефан Ел Шаарауи. Само две по-късно, в 14-ата Андреас Корнелиус се озова в добра позиция, получи комфортна топка и стреля, с цел да осъществя за 1:0 за Аталанта. Вторият гол за гостите не се забави дълго. В 19-ата минута Мартен де Рон насочи превъзходен удар и бе прецизен за 2:0 в интерес на Аталанта.

Малко преди почивката Един Джеко опитва да заплаши вратата на противника, само че безрезултатно, а в 45-ата гостите останаха с човек по-малко. Мартен ден Рон получи втори жълт и надлежно червен картон и напусна игра.

Десет минути след началото на второто полувреме Етрит Бериша избави изстрел на Джеко с глава. Малко по-късно Един Джеко въпреки всичко се разписа и понижи за 1:2.

В 79-ата Алесандро Флоренци имаше късмет да изравни, само че прати топката на сантиметри от лявата греда на Аталанта и трите точки останаха за гостите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР