Отборът на Рома постигна важен успех над Удинезе с 1:0

...
Отборът на Рома постигна важен успех над Удинезе с 1:0
Коментари Харесай

Рома влезе в Топ 4 с пестелив успех над Удинезе

Отборът на Рома реализира значим триумф над Удинезе с 1:0 в борбата за класиране на отбора в Топ 4. Единственото попадение в срещата означи Един Джеко в 67-ата минута след технично подаване на Стефан ел Шаарауи. Със извоюваните три точки през днешния ден Рома измести Милан и Аталанта и към този момент е на четвърто място. “Росонерите” и бергамаските са с мач по-малко, като още през днешния ден Милан може да върне четвъртата си позиция при победа над Лацио.

Удинезе погледна първи към противниковата врата в 3-ата минута с удар на Роландо Мадрагора, който Антонио Миранте съумя да избие в ъглов удар. В 25-ата минута Браян Кристанте стреля рисково около вратата. В самия завършек на първото полувреме Патрик Шик съумя да се освободи и да шутира, само че около страничната греда. Втората част стартира мощно за гостите от Удине и Антонио Миранте трябваше да избавя вратата си след рисков шут на Стефано Окака.

В 65-ата минута Хуан Мусо се регистрира със ужасно избавяне при удар с глава на Един Джеко. Две минути по-късно стражът нямаше какво да направи при удар на босненеца след прелестно подаване а Ел Шаарауи зад тила на отбраната. Опитният голмайстор се измъкна и прати удара си във вратата на Удинезе за крайното 1:0.

СЪСТАВИТЕ
МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА РОМА
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА УДИНЕЗЕ Серия А 32 кръг, събота 13 април  Рома 1:0краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР