Отборът на Рома надигра с класическото 3:0 на Стадио Олимпико

...
Отборът на Рома надигра с класическото 3:0 на Стадио Олимпико
Коментари Харесай

Рома с класика срещу Монца, Дибала с първи два гола за вълците

Отборът на Рома надигра с класическото 3:0 на " Стадио Олимпико " в Рим новака в Серия " А " Монца в среща от междинния 4-ти кръг на шампионата.

С главен принос за триумфа на " вълците " се регистрира тяхното ново попълнение Пауло Дибала, който осъществя първите си два гола за тима от Рим. В същото време различен от новите футболисти на " джалоросите " Андреа Белоти дебютира за отбора, влизайки като запаса в 80-та минута на мястото на Тами Ейбрахам.

За гостите от Монца пък запаса през всичките 90 минути остана българинът Валентин Антов.

Домакините от Рома излязоха напред в резултата в 18-та минута, когато Тами Ейбрахам отклони с глава мощно изритана топка към Дибала, който набра скорост и с акуратен диагонален изстрел откри головата си сметка за " вълците ".

В 32-та минута удар на Ейбрахам бе отразен от стража на гостите Микеле Ди Грегорио, само че при добавката Дибала беше прецизен за 2:0.

Крайният резултат в срещата оформи Рожер Ибаниес малко след час игра, когато засече с глава центриране от корнер на Лоренцо Пелегрини.

В различен дуел от вторник вечерта тимът на Интер надигра с 3:1 различен дилетант в елита Кремонезе, с цел да запише трети триумф от началото на сезона.

В класирането Рома е водач с актив от 10 точки, до момента в който Интер заема второто място с актив от 9. Новаците Монца и Кремонезе пък остават на последните две места в подреждането като единствените два отбора, които са без извоювана точка досега през сезона.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР