Отборът на Рилски спортист (Самоков) завърши редовния сезон на Националната

...
Отборът на Рилски спортист (Самоков) завърши редовния сезон на Националната
Коментари Харесай

Рилски спортист завърши редовния сезон с победа

Отборът на Рилски състезател (Самоков) приключи постоянния сезон на Националната Баскетболна Лига с победа, откакто се наложи при семейството си на Ямбол със 74:67 (23:19; 15:17; 21:15; 15:16) в дуел от програмата на последния XXVII кръг.

Малик Диме беше най-резултатен за самоковци – 16 точки, Златин Георгиев добави 14 точки, а Антъни Гуджино се отличи с „ дабъл-дабъл “ – 12 точки и 12 битки.

ЛаРон Смит приключи с „ дабъл-дабъл “ за гостите – 18 точки и 11 битки, а Айзея Уилямс и Александър Матушев прибавиха надлежно по 13 и 12 точки.

Първото полувреме на дуела мина извънредно равностойно, като само по-концентрираната игра на домакините в избрани моменти, както и тройка на Харис в края на втората четвърт, разреши на Рилски състезател да се отдръпна на почивката с най-малък задатък от две точки – 38:36.

През третата част възпитаниците на Людмил Хаджисотиров подвигнаха малко темпото и усилиха разликата в своя изгода до осем точки – 59:51, като в заключителните 10 минути самоковци съумяха да удържаха натиска на противника и се поздравиха с крайния триумф – 74:67.
СТАТИСТИКА ОТ РИЛСКИ СПОРТИСТ - ЯМБОЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР