Отборът на Рейнджърс победи с 2:0 Порто в мач от

...
Отборът на Рейнджърс победи с 2:0 Порто в мач от
Коментари Харесай

Джерард и компания сломиха Порто

Отборът на Рейнджърс победи с 2:0 Порто в мач от група G на Лига Европа. Алфредо Морелос откри в 69-ата, а Стивън Дейвис удвои в 73-ата минута.

След равностойно първо полувреме домакините откриха резултата посредством Алфредо Морелос в 69-ата минута. Райън Джак проби центрира отдясно в наказателното поле, където Морелос овладя и насочи прекрасен изстрел и откри вратата на Агустин Марчесин.

Четири минути по-късно точно Морелос асистира на Стивън Дейвис за втория гол на шотландците. Колумбиецът напредна отляво и върна топката на границата на наказателното поле, където Дейвис насочи прекрасен удар и подпечата триумфа на домакините.

На два пъти удари на гостите бяха изчиствани от голлинията. Вратарят на шотландците Алън Макгрегър пък направи значимо избавяне след удар с глава на Иван Меркано към края на първата част.

С тази победа Рейнджърс събира седем точки на втората позиция. Порто са последни с четири. В идващия кръг футболистите на Стивън Джерард гостуват на Фейенорд, до момента в който португалците гостуват на Йънг Бойс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР