Отборът на Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението

...
Отборът на Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението
Коментари Харесай

Отборът на варненската пожарна взе златото на турнира по плажен волейбол „Byala Open”, Гибона награди шампионите

Отборът на Регионална дирекция пожарна сигурност и отбрана на популацията - Варна завоюва второто издание на шампионата по плажен волейбол “Byala Open”. Тандемът Милен Стоянов – Калоян Канев пребори по извънреден метод жестоката конкуренция на южния плаж в Бяла. На финала новите първенци на шампионата победиха след тайбрек дебютанта в националния тим на България Николай Колев и неговия сътрудник Мартин Иванов. Колев и Иванов за втори следващ път остават в подножието на върха, откакто и предходната година играха край на шампионата.
 Плажният волейболен шампионат BYALA OPEN приключи @@@
Бронзовите медали останаха за ветераните в шампионата Евгени Петков и Любомир Стойков, които надделяха в мача за третото място миналогодишните първенци – Лъчезар Стоименов и Димитър Василев. На пето място, след загуба в дуела за влизане в полуфиналите, остана звездната двойка Мирослав Градинаров – Данаил Милушев.

Тазгодишното издание на “Byala Open” може да се похвали и с женско присъединяване. Осем двойки при дамите мериха сили за златото, като след извънредно атрактивен край варненките Стефани Кьосева и Екатерина Александрова сграбчиха шампионската купа. Втори останаха „ Мъфините “ от София – Павлина Дачева и Десислава Николова. Бронзовата статуетка пък взеха Ивета Станчулова и Габриела Иванова, които победиха в дуела за трето място „ Прасковките “ от Пловдив – Славена Никова и Кристина Якимова.
 Плажният волейболен шампионат BYALA OPEN приключи @@@
Организаторите на шампионата в лицето на Община Бяла, ВК „ Черноморец “ Бяла и Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “ получиха извънредно висока оценка за извършеното мероприятие, като доказателство за това е, че персонално някогашният селекционер на националния тим на България и един от най-големите любимци на родната аудитория – Пламен Константинов, връчи шампионските купи и при мъжете, и при дамите.

„ Искам да благодаря на всеки един, който способства за това „ Byala Open “ да се осъществя по този метод, благодаря на участниците за феърплея и страхотния волейбол, който ни подариха, на интернационалния арбитър Николай Русев и неговия екип за професионализма. Получихме висока оценка както от състезателите, по този начин и от публиката. За нас това е самопризнание за положените старания и доказателство, че се развиваме в вярната посока “, показа основният уредник на шампионата и капитан на локалния волейболен клуб „ Черноморец “ Бяла Пеньо Ненов.
 Плажният волейболен шампионат BYALA OPEN приключи @@@
Община Бяла е най-малката община на територията на област Варна, само че поставя изключителни старания за популяризирането на спорта и дейния метод на живот. Само през месец юли тази година екипът на кмета Анастас Трендафилов провежда и семейства три огромни събития – второто издание на волейболния шампионат „ Byala Open”, седмия плувен маратон „ Археология “, а в края на месеца ще се организира и вторият Inter Academy Camp Bulgaria – от 30 юли до 4 август, още веднъж в партньорство със Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР