Отборът на Реал Мадрид записа втори пореден разочароващ резултат в

...
Отборът на Реал Мадрид записа втори пореден разочароващ резултат в
Коментари Харесай

Бейл се оцвети в червено, но не и преди да отърве Реал

Отборът на Реал Мадрид записа втори следващ разочароващ резултат в Ла Лига. В третия кръг от испанското състезание за сезон 2019/2020 „ белия балет” на Зинедин Зидан имаше потребност от низвергнатия през лятото Гарет Бейл, с цел да се добере до реми 2:2 при гостуването си против Виляреал. „ Жълтата подводница” все по този начин остава един от петте отбора в Примера, които към момента нямат победа, като сигурно съжалява за изпуснатата опция да сгъсти облаците над „ лос бланкос”.

Бейл означи и двете попадения, посредством които Реал се връщаше в срещата, като още веднъж даде причина на клубните почитатели да бъдат разединени в мненията за него след два изцяло непотребни жълти картона в продължението на срещата.

Срещата стартира по много противен метод за гостите от столицата, които инкасираха попадение след единствено 12 минути игра. Карл Токо-Екамби беше изведен в дълбочина и въпреки топката да избяга малко повече вляво, въпреки всичко съумя да насочи изстрел. Тибо Куртоа мазета с крайник, а Жерар Морено дотича и довкара топката – 1:0.

Реал имаше много компликации да стигне до каквито и да е обстановки пред вратата на Андрес Фернандес. Оказа се обаче, че „ белия балет” има потребност от един-едничък късмет, с цел да изравни. В добавеното време на първата част Лука Йович блесна с превъзходен пас с пета надясно в наказателното поле за Даниел Карвахал, който пък центрира безупречно и за Бейл остана най-лесното – да вкара за 1:1 на празна врата.

Второто полувреме стартира мощно за мадридчани и в 58-ата Тони Кроос опита марков шут от отдалеченост. Той нанесе изстрел от към 20-ина метра и опита да се възползва от обстоятелството, че вратарят Фернандес не беше на идеална позиция. Въпреки това стражът се прояви брилянтно и предотврати заплахата.

Четири минути по-късно Бензема означи с глава след центриране от ъглов удар. Тук обаче се намеси ВАР и след дълъг обзор се откри, че французинът е бил с броени сантиметри в нередовна позиция и реферът Хесус Хил Мансано анулира попадението.

То подейства като сигнал за домакините, които започнаха да нападат малко по-смело. Резултатът от това не закъсня, защото в 74-ата минута неточност в отбраната на реал разреши на Жерар Морено да стреля напълно непокрит от точката на дузпата. Куртоа отрази този изстрел, а топката отскочи вдясно от вратата му, с цел да отиде при Пабло Онтиверос. Той центрира по земя около шпагата на Карвахал и откри Мойсес Гомес самичък против вратата – 2:1.

Въпреки това още веднъж Бейл се притече на помощ. В 86-ата минута Реал провежда мощна офанзива през центъра, а Модрич я насочи надясно към Гарет Бейл. Той употребява този факт, с цел да премине около пазача си и с съвършен шут в близкия низък ъгъл да осъществя за 2:2.

Това обаче напълно не беше последният незабравим момент към уелсеца. Звездата на Реал съумя да си издейства и изпъждане за два жълти картона, които станаха факт в продължението на мача. Между двете публични предизвестия нямаше и 120 секунди разстояние, като и двете нарушавания бяха изключително безцеремонни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР