Отборът на Реал Мадрид успя да се възкачи на пъровто

...
Отборът на Реал Мадрид успя да се възкачи на пъровто
Коментари Харесай

Мъчително, но сладко: Реал излезе начело в Ла Лига

Отборът на Реал Мадрид съумя да се възкачи на пъровто място в испанската Ла Лига след минималната победа с 1:0 при гостуването на Валядолид в финален дуел от 21-вия кръг.

Двата тима не сътвориха съвсем нищо забавно в границите на първите 45 минути от срещата, като единственият по-интересен миг беше анулираният гол на Каземиро от състава на гостите в 13-та минута.

През втората част "кралете " доста подвигнаха темпото и притиснаха противника си в личната половина. Въпреки това в първите 25 минути само Карим Бензема имаше не неприятен късмет за гол. Ударът му с глава от центриране обаче мина настрана.

Все отново в 78-та минута момчетата на Зидан стигнаха до значимото попадение. Тони Кроос центрира от ъглов удар, само че топката беше изчистена. Все отново обаче той получи втора опция и този път откри главата Начо Фернандес, който не сбърка, с цел да даде скъпите три точки на своя отбор.

По този метод Реал излезе с задатък от 3 точки пред Барселона, с актив от общо 46 пункта. Валядолид, от своя страна, остава 16-ти, на 5 пункта над рисковата зона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР