Отборът на Реал Мадрид успя да се поздрави с труден,

...
Отборът на Реал Мадрид успя да се поздрави с труден,
Коментари Харесай

Реал Мадрид успя да се справи със Селта Виго

Отборът на Реал Мадрид съумя да се поздрави с сложен, само че сладостен триумф като посетител против Селта Виго с резултат 3:1 в мач от 28-ия кръг на испанската Ла Лига. Карим Бензема вкара два бързи гол до 30-та минута, а в 40-та домакините понижиха след гол на Санти Мина. Яго Аспас уцели греда в края на мача, само че момчетата на Зидан задържаха скъпия триумф. В добавеното време прецизен беше Асенсио.

Двубоят стартира с много експанзия и от двата тима, като пресата и единоборствата доминираха. Постепенно Реал взе самодейността и в 9-та минута Карим Бензема получи късмет след ъглов удар да стреля, само че ударът му беше блокиран.

Така се стигна до 20-та минута. След продължителна офанзива Тони Кроос съумя да откри превъзходен извеждащ пас към Карим Бензема, а френският стрелец не сбърка самичък против Иван Вияр за 1:0.

Натискът на " белите " продължи и в 30-та минута задатъкът беше подсилен. След груба неточност при изнасянето на топката за Селта, Карим Бензема я лиши в наказателното поле и с незабавен удар препарира Вияр за повторно.

Домакините се разсъниха след тези два бързи шамара и в 40-та минута върнаха едно попадение посредством Санти Мина, който получи подаване от Денис Суарес за 1:2.

В 62-та минута Яг Аспас опита мощен шут от границата на наказателното поле, само че Тибо Куртоа се оправи на равнище. В 78-та минута Карим Бензема опита изстрел от далечно разстояние, само че Вияр този път беше на място, с цел да избави.

Домакините имаха златен късмет да изравнят в 83-та минута, откакто Яго Аспас извърши по отличен метод директен свободен удар, който обаче се отби от лявата греда на вратата на Тибо Куртоа. В последните секунди на срещата Бензема приключи съвършеният си следобяд, давайки асистенция за Марко Асенсио за крайното 3:1.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР