Отборът на Реал Мадрид спечели безпрецедентен 13-ти трофей в Шампионската

...
Отборът на Реал Мадрид спечели безпрецедентен 13-ти трофей в Шампионската
Коментари Харесай

За 13-ти път Реал Мадрид е футболният крал на Европа!

Отборът на Реал Мадрид завоюва невиждан 13-ти трофей в Шампионската лига след победа с 3:1 над Ливърпул във финала в Киев. С този триумф " белите " остават на престола за трета поредна година .

Старши треньорът на мадридчани Зинедин Зидан пък доближи феноменално достижение , ставайки първия ментор, който с един тим завоюва три следващи трофея в " шампионата на богатите " . Единствено Боб Пейсли отпред на Ливърпул съумява да завоюява три трофея с един тим, само че не в следващи години.
 
 Gulliver/Getty Images

Карим Бензема откри резултата в 51-ата минута, само че светлината на прожекторите въобще не бе ориентирана към френския нападател. Стражът на мърсисайдци Лорис Кариус позволи фрапантна неточност , с която безусловно направи подарък на противника за 1:0. Садио Мане обаче побърза да измие срама след стореното от 24-годишният вратар и от статично състояние разстреля вратата на Навас за 1:1.
 
 Gulliver/Getty Images-->

Не лиши доста време на " Кралския клуб " още веднъж да поведе в резултата. Единствено бе нужна малко магия от резервата Гарет Бейл , който съумя две минути след влизането си на терена да зашемети противника с унищожителна задна ножица за 2:1.
 
 Gulliver/Getty Images

Кариус наподобява бе на страната на противника, откакто безусловно постави завършек на амциите на личния си отбор в 83-ата минута на срещата. Вратарят на " алените " за повторно се стъписа и направи още един подарък на Реал Мадрид за 3:1. Гарет Бейл пък отново влезе в ролята на воин с втори гол в срещата, обобщава.
 
 Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР