Отборът на Реал Мадрид разби с 6:0 у дома на

...
Отборът на Реал Мадрид разби с 6:0 у дома на
Коментари Харесай

Хеттрик на Бензема вдъхнови Реал Мадрид за разгром срещу Валядолид

Отборът на Реал Мадрид разруши с 6:0 вкъщи на своя " Сантяго Бернабеу " състава на Валядолид в среща от 27-я кръг на испанската Ла Лига.

За " Белия балет " с хеттрик се регистрира капитанът Карим Бензема, като по този метод французинът прекъсна голова си суша в шампионата, която датираше от 15 февруари насам, когато той се разписа два пъти във вратата на Елче.

Трите попадения на Бензема паднаха в границите на единствено седем минути сред 29-а и 36-а, а преди този момент пък Родриго бе дал задатък на домакините в 22-а минута.

По този метод футболистите на Карло Анчелоти се отдръпнаха на почивката с четири гола задатък, а след средата на втората част Марко Асенсио и Лукас Васкес оформиха разгромния триумф за Реал.

Със спечелниет три точки " Кралският клуб " събра общо 59 на второто място в подреждането, само че изостава на цели 12 по отношение на водача Барселона. В същото време пък Валядолид остава рисково близо до зоната на изпадащите на 16-а позиция с 28 пункта, само че 19-я Валенсия е единствено с две точки по-малко.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР