Отборът на Реал Мадрид пропусна страхотна възможност да изпревари Барселона

...
Отборът на Реал Мадрид пропусна страхотна възможност да изпревари Барселона
Коментари Харесай

Реал също се изложи след издънката на Барселона

Отборът на Реал Мадрид пропусна страхотна опция да изпревари Барселона и да заеме първото място във краткотрайното класиране на Примера дивисион. По-рано през днешния ден „ каталунците” катастрофираха при визитата си на Леванте, губейки с 1:3.

„ Кралете” обаче не съумяха да се възползват от този подарък и на собствен ред направиха неверна стъпка при семейството си на Бетис. Тимът на Зинедин Зидан стигна единствено до 0:0, а със извоюваната точка „ белите” събраха актив от 22 точки – толкоз колкото има и водача Барселона.

Мачът стартира чудесно за Реал, които съумяха да вкарат още в 8-ата минута посредством Еден Азар, само че след потреблението на ВАР, голът бе анулиран. Белгиецът бе в доста тънка засада, която обаче бе регистрирана от системата за видеоарбитраж.

В 22-ата минута Набил Фекир бе доста покрай това да изненада домакините, само че ударът му профучава около десния дирек на вратата.

До края на първото полувреме на терена не се случи нищо забавно и разумно приключи без действителни голови положения пред двете порти.

В началото на втората част домакините имаха съществени искания за дузпа, откакто Ферланд Менди бе съборен в наказателното поле, само че реферът не уточни бялата точка.

В заключителните минути на срещата защитник на Бетис игра с ръка в пеналта, само че 11-метров углавен удар още веднъж не бе отсъден. Този път обаче се наложи на рефера да преразгледа ситуацията с ВАР, което единствено удостовери първичното му решение.

Така Реал пропусна отличен късмет да изпревари Барса на върха и остава на втора позиция с еднакъв брой точки с водача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР