Отборът на Реал Мадрид прекъсна негативното си представяне в Ла

...
Отборът на Реал Мадрид прекъсна негативното си представяне в Ла
Коментари Харесай

Реал Мадрид унижи Ла Коруня на "Бернабеу"


Отборът на Реал Мадрид прекъсна отрицателното си показване в Ла Лига от началото на сезона, откакто разгроми със 7:1 Депортиво Ла Коруня вкъщи в мач от 20-ия кръг на шампионата.

Наставникът на Кралския клуб Зинедин Зидан и неговите ученици са съсипвани от рецензии напоследък поради слабите резултати, изключително на „ Сантяго Бернабеу “, само че през днешния ден съумяха да зарадват своите почитатели, разгромявайки своя съперник.

„ Белите “ още веднъж не започнаха срещата по подобаваща метод, откакто още в 23-та минута инкасираха попадение. Точен за гостите бе Адриан Лопес, който с акуратен удар от близко откри резултата. Играчите на Зидан обаче реагираха мигновено, пресирайки надълбоко своя съперник. В последна сметка разумното се случи и в 32-та минута Начо Фернандес с топовен изстрел от близо 20 метра прониза вратата на Депортиво. До края на първото полувреме Кралския клуб стигна до цялостен поврат, откакто Гарет Бейл означи петото си попадение от началото на сезона, вкарвайки в 42-та минута.

Реал наложи напън още при започване на втората част, който след това бе материализиран още веднъж от Бейл. Уелският футболист се разписа още веднъж в 58-та минута след акуратен изстрел с глава.

Десет минути по-късно Лукас Модрич повиши за 4:1, а с два гола за безапелационния триумф се отличи и Кристияно Роналдо в 78-та и 84-та минути. Четири минути след второто попадение на португалеца Начо Фернандес осъществя второто си попадение в срещата, с което оформи и крайното 7:1.

Със извоюваните три точки играчите на Зинедин Зидан са четвърти в класирането с актив от 35 пункта, изоставайки на цели 16 от водача Барселона. Депортиво Ла Коруня продължава да е в зоната на изпадащите, заемайки 18-то място с едвам 16 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР