Отборът на продължава с доброто си представяне от началото на

...
Отборът на продължава с доброто си представяне от началото на
Коментари Харесай

Каляри излезе от опасната зона с успех срещу Аталанта

Отборът на продължава с положителното си показване от началото на годината насам, като през днешния ден завоюва визитата си на с 2:1 в ранния дуел от неделната стратегия на 24-ия кръг в. Така „ рособлу “ прекратиха „ черната “ си серия от пет загуби против този съперник.

Първото полувреме не предложи доста забавни моменти, само че за сметка на това втората част беше по-вълнуваща. В 50-ата минута изненадващо откри резултата в интерес на гостите, възползвайки се от асистенцията на. Само две минути по-късно точно уругваецът беше фаулиран от пред наказателното поле, поради което вратарят получи пряк червен картон и остави бергамаските с човек по-малко на терена. Въпреки това те стигнаха до изравнителен гол в 64-ата минута. Тогава отрази изстрел на, само че беше прецизен с добавката си с глава. В 68-ата минута пусна превъзходен пас към Перейро, който с второто си попадение в мача донесе триумфа на сардинците.

С тази победа напусна рисковата зона и към този момент е 17-и в класирането с актив от 20 точки, до момента в който е на 4-ата позиция с 43 извоювани пункта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР