Отборът на посреща тази вечер от 20,00 часа на Българска

...
Отборът на посреща тази вечер от 20,00 часа на Българска
Коментари Харесай

ЦСКА-София продължава похода си в Лига Европа срещу Б36

Отборът на посреща довечера от 20,00 часа на " Българска войска " отборът от Фарьорските острови Б36 Торшавн в дуел от третия квалификационен кръг на Лига Европа.

При триумф воденият от треньора отбор ще се класира за решителния плейоф за влизане в групите, където ще срещне спечелилия от двойката Анортозис -. Победата против Б36 наподобява наложителна, само че в лагера на ЦСКА-София подхождат с почитание и почит, защото към този момент едвам не заплатиха висока цена за подценяване против малтийския Сиренс.

Извън сметките на Белчев за този мач са капитанът и контузения, както и новото попълнеие Тибо Вион, който има да наваксва във формата. Всички останали футболисти са на линия. В средата на терена се завръща, който ще си партнира с Юга или. Зад нападателя ще работи Санкаре.

Сред титулярите ще е и, който направи мощен мач против първенеца в дербито на предишния кръг в Първа лига. Соу пък ще търси гол в трети следващ мач в Лига Европа, откакто се разписа към този момент против Сиренс и БАТЕ Борисов.

Гостите стартираха присъединяване в шампионата от най-ранна фаза. В предварителния кръг те победиха Сейнт Джоузеф от Гибралтар. След това преодоляха естонския Левадия, а в предходния кръг надвиха над Дъ Сейнтс от Уелс след дузпи.

Вероятни сформира:

ЦСКА-София: Бусато, Гълъбов, Антов, Матей, Мазику, Юга, Тиаго, Кейта, Санкаре, Енрике, Соу.
Б36 Торшавн: Хенце, Хайнесен, Ериксен, Е. Якобсен, Мелемгаард, Нилсен, Самуелсен, М. Якобсен, Фредериксберг, Пингел, Пшибилски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР