Отборът на Поморие вече е трети във временното класиране, след

...
Отборът на Поморие вече е трети във временното класиране, след
Коментари Харесай

Поморие трети след невероятна драма и седем гола в морското дерби с Несебър

Отборът на Поморие към този момент е трети във краткотрайното класиране, откакто завоюва по инфарктен метод символичното си домакинство на съседите си от Несебър в дуел от IV кръг на Втора професионална лига. Момчетата на Радослав Боянов се добраха в даденото от основния арбитър продължение до успеха с 4:3 над “сините”, на чийто стадион домакинстват сега.

Поморийци на два пъти се оказваха догонващи в резултата, само че въпреки всичко успяваха да се върнат в срещата и в последна сметка даже да я завоюват. Първо Иван Цачев откри резултата за Несебър с гол в 6-ата минута, само че в 36-ата Живко Петков изравни. Малко след подновяването на играта Николай Костов се разписа от дузпа, само че в 53-ата още веднъж Петков възвърне равенството.

Десет минути преди края Михаел Орачев за първи път в този мач изведе Поморие напред в резултата, само че насладата му търпя прекомерно малко, защото единствено четири минути по-късно Цачев изравни с втория си гол в мача. В последните секунди настъпи същинската драма, откакто появилият се като запаса за символичните домакини Иван Стоев се разписа в продължението, с цел да запише отборът му трета поредна победа.

Благодарение на нея момчетата на Радослав Боянов събраха 9 точки в актива си и най-малко краткотрайно се настаниха на третото място във краткотрайното класиране, единствено на точка зад втория Струмска популярност. Несебър остава на 11-а позиция със скромните 3 точки на сметката си.

Поморие - Несебър 4:3
0:1 Цачев 6'
1:1 Петков 36'
1:2 Костов 47'
2:2 Петков 53'
3:2 Орачев 80'
3:3 Цачев 84'
4:3 Стоев 90'

ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА ПОМОРИЕ

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА НЕСЕБЪР

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА

ГОЛМАЙСТОРИТЕ ВЪВ ВТОРА ЛИГА
Втора лига 4 кръг, събота 18 август  Поморие 4:3краен резулат  Несебър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР