Отборът на Полша победи Сърбия с 3:0 (28:26, 28:26, 25:22)

...
Отборът на Полша победи Сърбия с 3:0 (28:26, 28:26, 25:22)
Коментари Харесай

Сърбия не успя да спечели нужния гейм срещу Полша

Отборът на Полша победи Сърбия с 3:0 (28:26, 28:26, 25:22) във втори мач от група J на третата фаза на Световното състезание по волейбол.

В Торино сърбите демонстрираха радикално друго лице след успеха си в три гейма над домакини Италия ден по-рано. Поляците бяха по-решителни в основните моменти и съумяха да измъкнат първите два гейма, а по-късно се постановиха и в третия, с цел да стигнат до чист триумф. Този резултат резервира възможностите и на Италия, като довечера домакините би трябвало да реализират победа с 3:0 над Полша, с цел да се надяват на класиране към полуфиналите. Ако се стигне до подобен сюжет, трите тима ще имат идентичен брой точки и еднакъв геймов баланс, и ще се гледа точковия баланс, с цел да се дефинират позициите. При всеки различен резултат Полша ще завоюва групата, а Сърбия ще продължи напред от второ място.

В другата група Съединени американски щати победи Русия с 3:0 (25:22, 25:23, 25:23) за деветата си поредна победа от началото на Мондиала. След втората си загуба в тази фаза руснаците отпадат, а през днешния ден Съединени американски щати и Бразилия ще дефинират разпределението на първите две места в пряк конфликт.

Полуфиналите на Световното състезание ще се играят на следващия ден, а финалът е в неделя. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР