Отборът на Пирин (Благоевград) ще гони победа във всеки мач

...
Отборът на Пирин (Благоевград) ще гони победа във всеки мач
Коментари Харесай

Пирин ще залага на младите, Златинов и Попов зоват за търпение и подкрепа

Отборът на Пирин (Благоевград) ще гони победа във всеки мач от шампионата на Втора професионална лига. Това съобщи старши треньорът на “орлетата” Петър Златинов на днешната си първа конференция. Първият дуел от новия сезон - семейството на Добруджа, е в понеделник от 18:00 часа на стадион " Христо Ботев ".

“Доволен съм от положението на тима, като си давам сметка, че не сме към момента на 100% подготвени, тъй като влизането във форма е конструктивен развой. Ще търсим успеха в първия мач, както и във всеки идващ. Отборът е съвсем окомплектован, като имаме малко съмнения към титулярния състав”, изясни младият експерт.

“Давам си сметка каква отговорност съм поел с идването ми в Пирин. Нямаме сложена цел да гоним Първа лига незабавно и непременно, само че надали има човек в клуба, който да не мисли за това. Трябва да има обаче толеранс към състезателите. Млад тим сме, на междинна възраст 22-23 години и мисля, че с времето ще се случат нещата по този начин, както всички ги желаем”, добави още Златинов.

От организационна позиция обстановката на стадион “Христо Ботев” няма да е по-различна от тази в Първа лига. Цената на билетите ще бъде 5 лв. за всеки мач. Продължава да важи възбраната от полицията за внасяне на пластмасови бутилки с вода, като още веднъж на всеки вход ще се раздават безвъзмездни пластмасови чаши, а чешмите на стадиона ще работят.

Управителят на клуба Венко Попов уточни задачата пред тима, а точно завръщане в Първа лига, само че не непременно. “Много клубове направиха скъпи селекции и потеглят с огромна кошница да гонят класиране с всевъзможни средства. Ние ще работим търпеливо и с налагане на лични фрагменти. От 24 състезатели 18 са родом от Благоевград. Имам едвам трима от София, а останалите са от нашата област. Всички те знаят какво е Пирин и желаят да пазят името на клуба”, изясни Попов.
Втора лига 1 кръг, понеделник 30 юли  Пирин (Благоевград) 18:00  Добруджа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР