Отборът на Перуджа разби с 3:0 Парма на стадион Ренато

...
Отборът на Перуджа разби с 3:0 Парма на стадион Ренато
Коментари Харесай

Грифоните разбиха Парма

Отборът на Перуджа разруши с 3:0 Парма на стадион " Ренато Кури " в мач от 4-ия кръг на Серия " Б ". Успехът бе трети за играчите на Федерико Джунки, които с актив от 10 точки се изравниха на върха с Карпи и Фрозиноне. " Грифоните " започнаха доста мощно мача против един от главните любимци за влизане в Серия " А ".

Слeд няколко пропуща геният от Северна Корея Хан Куан-Сон изправи тифозите на домакините на крайници. 19-годишният таран беше прецизен с глава в 18-ата минута, откакто се възползва от избита от вратаря Фратали топка. Голът бе негов пети в тази акция. През втората част два красиви гола на Буонайуто довършиха гостите. Той се разписа първо 51-ата минута, а по-късно и в 68-ата минута.

Вратарят на домакините Росати сподели отличен инстикт на два пъти, с цел да резервира вратата си суха, като отборът му записа впечатляваща победа.

Поражението бе първо за Парма надалеч от " Енио Тардини " в шампионата от 15 април, а също по този начин второ следващо в шампионата, откакто отборът започва с две победи сезона. " Дуковете " останаха с актив от шест точки.

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 4-ИЯ КРЪГ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР