Отборът на Пари Сен Жермен стигна до домакински обрат, като

...
Отборът на Пари Сен Жермен стигна до домакински обрат, като
Коментари Харесай

Неймар доволен от старта на сезона, но предупреди ПСЖ да внимава

Отборът на Пари Сен Жермен стигна до домашен поврат, като пози метод завоюва против Олимпик Лион с 2:1.

Парижани се оказаха изоставащи в следствие, откакто Лукас Пакета даде задатък на гостите в 54-ата минута. Неймар пък изравни от дузпа в 66-ата минута, а Мауро Икарди донесе трите точки в 89-ата минута. Така ПСЖ е безапелационен водач в класирането с 6 победи от 6 мача.

Бразилската звезда на отбора Неймар разяснява след дуела, че отборът стартира добре сезона, само че би трябвало да продължи по същия метод, с цел да не се стигне до миналогодишната развръзка, когато Лил отмъкна купата в Лига 1 под носа на парижани.

„ Това беше сложен мач, знаехме, че се изправяме против страховит тим. Винаги е мъчно да обръщаш резултата, би трябвало да тичаш двойно повече, само че всички заслужават поздравления за жертвите, които направиха. Много се веселя, че обърнахме резултата на цялостен с почитатели „ Парк де Пренс”. Миналата година видяхме, че не е елементарно да се завоюва Лига 1. Но в този момент започваме доста добре и би трябвало да продължаваме по същия метод. Разбира се, че можем и желаеме да подобрим като тим. Много е хубаво, че почитателите се върнаха на стадиона, тази атмосфера, неспирната поддръжка “, сподели Неймар след трагичния триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР