Отборът на Пари Сен Жермен оформи своя требъл през сезона

...
Отборът на Пари Сен Жермен оформи своя требъл през сезона
Коментари Харесай

ПСЖ постигна требъл след инфарктна победа над Лион

Отборът на Пари Сен Жермен оформи своя требъл през сезона във Франция (б.р. станаха първенци на страната и завоюваха Купата на Франция) след триумф с дузпи с 6:5 във финала в шампионата за Купата на Лигата против Лион. В постоянното време и продълженията двата отбора не съумяха да си отбележат попадения и трябваше да решат спечелилия с наказателни удари. Там пропуск при шестото осъществяване направи Траоре и парижани ликуваха. Лион приключи продълженията с 10 души след червен картон на Рафаел в 120-ата минута.

След отлична композиция в 8-ата минута Неймар опитва мерника си, само че не откри задачата. В края на полувремето отлична интервенция на Антони Лопес не разреши на топката да влезе в мрежата му.

В 50-ата минута Мемфис Депай шутира към границата на наказателното поле, само че топката мина настрана от вратата. Лион имаше опция да открие резултата в 82-ата минута, когато Корне стреля, само че Навас избави тима си от попадение. В 87-ата минута Неймар стреля рисково под гредата, само че Лопес остави тима си в мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР