Отборът на Пари Сен Жермен излезе с официално изявление, с

...
Отборът на Пари Сен Жермен излезе с официално изявление, с
Коментари Харесай

ПСЖ обявиха: Мбапе остава!

Отборът на Пари Сен Жермен излезе с публично изказване, с което разсея подозренията към бъдещето на звездата си Килиан Мбапе.

Чрез своя профил в Туитър парижани се обърнаха към всички свои фенове и към футболната общност, като оповестиха, че и през идващия сезон Мбапе ще бъде част от редиците на френския първенец.

“Силната връзка сред Пари Сен Жермен и Килиан Мбапе, която се следи през миналите 2 години, ще продължи и през идващия. Клубът има упоритостта да пренапише европейската си история през идващия сезон, което да съвпадне и с 50-годишнината на на Пари Сен Жермен. Това е един исторически миг както за клуба, по този начин и за нашите почитатели и всички ние ще се обединим, с цел да може всеки да способства за постигането на огромния триумф като колектив “, изрично обявиха в своето заявление парижани.

Спекулациите за бъдещето на Мбапе се появиха след изявленията на играча по време на обичайна церемония вечер, на която се раздаваха премиите за края на сезона в Лига 1, с които той подсказа, че е допустима разлъка сред двете страни.

Автор на материала: Емануил Тодоров

Изказване на Мбапе провокира земетресение в ПСЖ

pic.twitter.com/5ishYraDnW
— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) May 20, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР