Отборът на Пълдин (Пловдив) стана първи на регионалния турнир по

...
Отборът на Пълдин (Пловдив) стана първи на регионалния турнир по
Коментари Харесай

Пълдин напълни мрежите на турнир на Ямача

Отборът на Пълдин (Пловдив) стана първи на районния шампионат по футбол за девойки до 17 години, който се организира на стадион “Хасково ”. В конкуренцията се пуснаха домакините от Хасково 1957, Арда (Кърджали), Пълдин (Пловдив) и Рудозем.

В първия си дуел хасковлийки изгубиха от Пълдин (Пд) с 0:4, само че по-късно надиграха Ардо с 3:0 и Рудозем с 1:0 и останаха на втора позиция. За успеха над Рудозем, гол с глава вкара защитничката на хасковлийки Здравка Здравкова. Пловдивчанки също продължиха с наказателната акция и набутаха още 8 гола за 8:1 против състава на Арда (Кърджали).

Всички девойки демонстрираха огромно предпочитание за игра, като имаше и красиви отигравания. Едно, от които гол от центъра. Срещите се играха в две полувремена по 20 минути.

Отборът на Хасково 1957 се показа отлично, разясниха уредниците от БФС.

В първия кръг от шампионата, шампионати се организират още в Севлиево и София. Вторият кръг ще се състои на 11 ноември с шампионати в Стара Загора и София. Хасково 1957 ще играе на 17 ноември на шампионата в Пловдив.

По-паметливи припомниха, че публични срещи по женски футбол в Хасково са се провеждали за последно през 80-те години на предишния век./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР