Отборът на Падерборн взе безценна победа с 2:1 при домакинството

...
Отборът на Падерборн взе безценна победа с 2:1 при домакинството
Коментари Харесай

Падерборн взе въздух, Айнтрахт затъна сериозно

Отборът на Падерборн взе скъпа победа с 2:1 при семейството на Айнтрахт Франкфурт в финален дуел от есенния дял на немската Бундеслига.

Двубоят стартира по приказен метод за Падерборн. Още в 9-та минута Абделхамид Сабири получи топката на към 30 метра от вратата, напредна и реши да опитва мерника си, с цел да вкара ефектен гол в лявата скоба на вратата на Феликс Видвалд.

В края на първата част задатъкът на домакините беше подсилен. Кай Прьогер центрира с доста мощна на задната греда от свободен удар вдясно от вратата на Айнтрахт. На точното място се оказа централният защинтик Себастиан Шонлау, който заби кълбото за повторно зад безпомощния Видвалд.

През втората част момчетата на Адолф Хютер се активизираха и стигнаха най-малко до почетно попадение. След хубава композиция по левия фланг Н'Дика центрира паралелно на вратарското поле, където таранът Бас Дост беше прецизен за крайното 2:1.

Така Падерборн записа едвам третия си триумф от началото на акция и остана закотвен на последната позиция в таблицата с 12 пункта. Пропадането на Айтрахт, въпреки това, продължава, като това беше 7 следващ мач без победа в Бундеслигата, като в тази серия се включват и цели 6 проваляне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР