Отборът на Олимпик Лион се класира за финала на турнира

...
Отборът на Олимпик Лион се класира за финала на турнира
Коментари Харесай

Лион на финал за Купата на Лигата след победа с дузпи срещу Лил

Отборът на Олимпик Лион се класира за финала на шампионата за Купата на Лигата във Франция, откакто в профил Лил след дузпи в трагичен 1/2-финален конфликт. След 2:2 в постоянното време, " хлапетата " се постановиха с 4:3 при дузпите и си осигуриха място в дуела за купата на " Стад дьо Франс " на 4 април. Така за първи път от 2014 година тимът на Лион има късмет да завоюва трофей.
 Аднан Янузай желае да напусне Реал Сосиедад
Аднан Янузай желае да напусне Реал Сосиедад

Дирк де Врийзе твърди, че Милан и Рома имат интерес да привлекат белгиеца

Двубоят стартира съвършено за гостите, откакто Ренато Санчес откри в 13-ата минута, който овладя топката след рикошет и я прати в мрежата зад Татарушано. Само четири минути по-късно обаче Муса Дембеле изравни от дузпа, отсъдена за игра с ръка на Габриел и консултация с ВАР.

Резултатът се резервира до 85-ата минута, когато Усем Ауар изравни. Домакините към този момент се виждаха спечелили, когато реферът отсъди малко пресилена дузпа за Лил.

Лоик Реми застана зад топката и върна равенството, а мачът трябваше да бъде решен след осъществяване на дузпи. При тях най-после съдбовно сгреши Ренато Санчес от Лил и по този начин Лион се класира за финала. Негов противник ще бъде спечелилият в мача сред Реймс и ПСЖ в сряда.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР