Отборът на Оклахома Сити Тъндър намали изоставането си в четвъртфиналната

...
Отборът на Оклахома Сити Тъндър намали изоставането си в четвъртфиналната
Коментари Харесай

Оклахома намали изоставането си, Бостън на победа от продължаване

Отборът на Оклахома Сити Тъндър понижи изоставането си в четвъртфиналната серия от Западната конференция с Портланд Трейблейзърс на 1-2, откакто взе първото си домакинство със 120:108.

Оклахома загуби и двете си гостувания в Портланд и трябваше да гони наложителна победа в мач номер 3 от серията, с цел да резервира шансове за продължение напред, като баскетболистите на Тъндър се оправиха с напрежението и зарадваха публиката в „ Чесапийк Енерджи Арина “.

След оспорвана първа четвърт, домакините поеха надзор над събитията във втората част и поведоха с 10 точки до почивката. Макар че позволиха равнене при започване на последната част, те съумяха да стигнат до триумф с 12 точки разлика.

Над всички на паркета бе звездата на домакините Ръсел Уестбрук, който осъществя 33 точки, 11 асистенции и 5 битки. Пол Джордж добави 22 точки, 6 асистенции и 6 битки, а Денис Шрьодер се регистрира със 17 точки от пейката. За Портланд най-резултатен бе Деймиан Лилард с 32 точки, Си Джей Маккълъм добави 21, а центърът Енис Кантер осъществя 19 точки, само че пейката на Трейблейзърс бе неефективна и способства единствено с 20 точки.

Четвъртият мач от серията е още веднъж в Оклахома след два дни.

В другите мачове от тази нощ Торонто Раптърс победи Орландо Меджик с 98:93 като посетител и поведе с 2-1 в серията, а Бостън Селтикс се приближи на един триумф от затварянето на серията с Индиана Пейсърс след победа със 104:96 в Индиана. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР