Отборът на Окжетпес завърши сезона в казахстанската Висша лига с

...
Отборът на Окжетпес завърши сезона в казахстанската Висша лига с
Коментари Харесай

Отборът на Пламен Димов завърши сезона с шеста поредна загуба

Отборът на Окжетпес приключи сезона в казахстанската Висша лига с домакинска загуба. Днес отборът записа шесто следващо проваляне против Ордабаси, а мачът приключи при резултат 1:3. Българският бранител Пламен Димов записа цялостни 90 минути за домакините, само че не съумя да помогне за реализиране на по-добър резултат. Срещата бе без изключително значение, защото Окжетпес от дълго време знаеше, че изпада от елита.

Гостите стигнаха до триумфа с голове на Кижнинченко в 4-ата, Бабангида в 56-ата и Жоао Пауло в 90-ата минута. За Окжетпес се разписа Бондаренко в 39-ата минута, а домакините приключиха мача в понижен състав, откакто Абубакар получи червен картон в 87-ата минута.

В различен мач от последния кръг Жетису победи с 3:0 Каспий, само че българският нападател Мартин Тошев този път бе оставен на аварийна пейка.

След изиграването на срещите от последния кръг към този момент е ясно и крайното класиране. Кайрат (Алмати) е първенец с 45 точки, пред Тобол с 39 и Астана с 36. Жетису приключва на 6-ото място с 28 точки, а Окжетпес е на предпоследната 11-а позиция с 11 точки и изпада от елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР